9/10 - 28 beoordelingen

Betonbouw

Uw betontimmerman wordt ingezet voor het vervaardigen van mallen (bekisting) voor het storten van beton. Na het storten van het beton ontkist en demonteert de betontimmerman de bekisting. Ook worden uw vakmensen ingezet voor andere werkzaamheden, zoals grove houten structuren, zoals steigers, tunnel-, bruggen- of riooldragers, reclameborden en tijdelijke afdaken maken aan de hand van schetsen, bouwplannen of mondelinge instructies. Heeft u extra betontimmermannen nodig? Dan levert JobXion ze graag. 

Tekort betontimmermannen

Door de uitbraak van de economische crisis in 2008 en de slechte jaren die daarop volgden, vertrokken veel werknemers uit de bouw en gingen op zoek naar een nieuwe baan. Inmiddels is die situatie volledig omgedraaid en schreeuwen bouwbedrijven weer om vakmensen. Op dit moment telt de bouwsector ruim 16.000 vacatures (bron: CBS), het hoogste aantal in bijna tien jaar tijd. Dat zijn er twee keer zoveel als twee jaar geleden en 13.000 meer dan tijdens het dal in het tweede kwartaal van 2013. Tegelijkertijd zitten er ruim 6600 bouwvakkers met een WW-uitkering thuis, aldus het UWV. Hoog tijd om hier iets aan te doen, vinden wij. 

Betontimmermannen, JobXion regelt het

Heeft u betontimmermannen nodig? Laat het weten. Team Beton staat voor u klaar. 

We gebruiken je gegevens alleen om te communiceren over dit bericht.

Betontimmermannen

Onze oplossingen voor krapte

Om u passende vakmensen te kunnen leveren bieden wij verschillende oplossingen aan:

  • We steken tijd en geld steken in de werving van personeel. Onze website is vernieuwd, waardoor er makkelijker gesolliciteerd kan worden. We zijn aanwezig op social media en via het netwerk van onze team.
  • Naast Nederland werven wij ook in Europese landen. In Polen werken onze collega’s hard om Poolse vakmensen te werven. Maar Europa is groot, dus we benaderen ook andere landen om zo aan de vraag te voldoen: FLEX
  • We nemen deel aan onderwijsbeurzen door heel Nederland om de leerlingen te werven die aan het begin staan van hun carrière: NEXT
  • We bieden ook zij-instromers verschillende mogelijkheden, zodat zij van hun hobby hun droombaan kunnen maken. Mensen met twee rechterhanden kunnen we altijd gebruiken: NEXT
  • Ook statushouders die in land van herkomst ervaring hebben in de branche bieden wij een kans om in Nederland zich te ontwikkelen: NEXT
  • Wat wij, naast dit alles, doen is het aanbieden van goede arbeidsvoorwaarden. Hieronder vallen on andere het salaris, auto van de zaak en kwalitatief goede huisvesting voor Europese vakmensen. Maar ook opleidings,- en ontwikkelingsmogelijkheden (hard en softskills). Zo binden we onze vakmensen en gaan zij gemotiveerd voor u aan de slag!   

JobXion betontimmermannen

Wij zijn JobXion, hét uitzendbureau in de bouw & techniek. Doordat we sinds 2004 al actief zijn in deze wereld, hebben wij een mooi netwerk van betontimmermannen opgebouwd. En deze groeit gestaag. Vaak kloppen goede betontimmermannen bij ons aan. Vakmannen die hun vak écht verstaan. Weten wat ze doen. En het verschil maken. Bent u op zoek naar zo’n échte betontimmerman? Dan horen wij graag van u. 

Leerling betontimmerman

Ook als u op zoek bent naar betontimmermannen die het vak nog niet onder de knie hebben, kan JobXion leveren. We hebben leerlingen die graag het vak van een echte professional willen leren én eventueel vakgerichte cursussen willen volgen. Die vakgerichte cursussen regelt JobXion in samenwerking met DOKA. Zo leren ze het vak vooral in de praktijk. Hoe werkt dit? Allereerst laat u uw wensen en behoefte weten. Dan gaan wij op zoek. Leerling gevonden? Dan gaat hij of zij in dienst bij JobXion. De 1e maand gebruiken we om te bepalen of de leerling bij u en uw bedrijf past. Ondertussen krijgt hij of zij uiteraard een professionele outfit & persoonlijke beschermingsmiddelen van ons. Heeft de leerling VCA nodig? Dan regelt JobXion dat. Is het geen succesvolle match? Dan gaat JobXion op zoek naar een nieuwe leerling. 

Als het klikt, kunt u een ervaren vakman aan de leerling toewijzen. Deze professional zal hem of haar alle fijne kneepjes van het vak leren. Wij betalen jet salaris én zorgen eventueel voor gereedschap en vervoer. Elke 3 maanden evalueren we hoe het gaat, of doelen gehaald worden en of er wensen zijn voor vakgerichte cursussen. 

Meld uw vacature aan

Top