9/10 - 28 beoordelingen

Cao

JobXion zorgt ervoor dat alle zaken rondom cao goed geregeld zijn. Wij hanteren de bouw cao of de klein metaal cao. Altijd, zonder uitzondering.

Kwaliteit

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Zij behartigen de belangen van ruim 1.000 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. JobXion is NBBU-gecertificeerd, en voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van de brancheorganisatie. Dit gaat bijvoorbeeld om veiligheid op de werkvloer, gedragsregels, arbeidsvoorwaarden en afdracht van sociale premies en belastingen. Jaarlijks krijgen wij verschillende audits om te checken of wij nog steeds de eisen voldoen.

JobXion is blij met deze samenwerking en trots op de certificering. De normen vanuit de NBBU bestaan uit twee delen. Het eerste deel betreft het op orde hebben van de eigen (financiële) administratie volgens wet- en regelgeving. Het tweede deel betreft de dienstverlening. We beschikken ook over het SNA-Keurmerk. Een waarborg dat wij voldoen aan de wet- en regelgeving, voortvloeiend uit het ter beschikking stellen van flexkrachten. Goed geregeld dus, al zeggen we het zelf.

Arbeidsvoorwaarden

JobXion zorgt voor uiteraard voor goede arbeidsvoorwaarden voor al haar vakmensen. Onze contactpersonen staan klaar om uw vragen zoals tarief, werkkleding, project, ziekte en scholing te beantwoorden. Persoonlijke aandacht geven is waar we voor staan. Richting u als klant, maar ook richting onze vakmensen. 

Meld uw vacature aan

Top