9/10 - 28 beoordelingen

Wat is detacheren?

Detacheren houdt in dat een bedrijf haar personeel uitleent aan een ander bedrijf. JobXion is zo’n detacheerder. Als professional in de bouw, kunnen vakmensen op diverse manieren via ons aan het werk gaan. Zo bieden wij uitzendovereenkomsten aan, maar bemiddelen wij ook in vaste banen. Detachering behoort tot onze vaste mogelijkheid. Zodra ú kiest voor detachering, kunt u er zeker van zijn dat uw vakmensen langere tijd voor u gaan werken. 

Detachering via JobXion

Bij detachering nemen wij het werkgeverschap over van u. Zo heeft u de zekerheid van extra handen gedurende een vaste periode en geen omkijken naar het administratieve geregel. De eerste maand gebruiken we als proeftijd. Zowel u als de vakkracht bekijken of er een goede klik is. Is dit het geval? Dan blijft de vakkracht voor u aan het werk. Zo niet, dan gaan we op zoek naar een andere vakkracht. 

Detacheren en JobXion als werkgever

Zodra u kiest voor detachering, zijn wij formeel de werkgever van de vakkracht. Dit houdt in dat we alle verantwoording op ons nemen. Van loopbaanbegeleiding tot de urenadministratie en van arbeidsvoorwaarden tot aan het uitbetalen van het salaris. U betaalt alleen het afgesproken tarief. 

Zodra de detacheringopdracht afloopt, is ons doel dat u de geleverde vakkracht overneemt. Zo heeft u een ervaren vakkracht in dienst waar u al mee gewerkt heeft, de vakkracht heeft de baan die hij of zij wil en er is vastigheid voor beide partijen. Win-win situatie, lijkt ons. 

De detacheringmogelijkheden

Detachering via JobXion kan voor bepaalde tijd. Natuurlijk spreken we bij een overeenkomst van bepaalde tijd, altijd van tevoren af hoelang de opdracht duurt. Na deze tijd loopt de overeenkomst af. Meer weten? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Van detachering naar een vast contract

Vastigheid staat heel hoog op de eisenlijst van een werknemer. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom bieden wij onze vakmensen graag de mogelijkheid om overgenomen te worden door u. Ziet u dat ook wel zitten? Fixed


Meld uw vacature aan

Top