9/10 - 28 beoordelingen

JobXion DNA

JobXion belooft

Onze belofte? Wij beloven bedrijven snel te helpen aan passende Europese vakmensen. Wij van JobXion zijn trots op deze belofte en doen er alles aan om deze waar te maken. Elke dag zetten wij ons 200% in. Samen bouwen we aan de toekomst van uw bedrijf. Bouwt u met ons mee?

JobXion kernwaarden

Onze belofte sluit naadloos aan op onze kernwaarden. De kernwaarden zijn ons DNA, het kloppende hart van JobXion. 

Professioneel

Professioneel

U bent ons middelpunt. We zijn oprecht geïnteresseerd en willen niets liever dan uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Het JobXion team is een goede gesprekspartner, doordat wij meer dan voldoende actuele vakkennis en vaardigheden in huis hebben.

Betrokken

Betrokken

Onze betrokkenheid laten wij zien door enthousiast en met volle inzet op zoek te gaan naar de juiste vakmensen en u een onvergelijkbaar hoog serviceniveau te bieden. Tijdens de samenwerking staan gastvrijheid en loyaliteit van onze kant voorop en doen wij alles met zorg.


Ondernemend

Ondernemend

We ondernemen graag actie en zitten niet stil. Alles om u aan die perfecte Europese vakmensen te helpen. We zijn echte aanpakkers en nemen onze verantwoordelijkheid. Zien we een kans, dan pakken we die met beiden handen aan en delen dit met u.

Resultaatgericht

Resultaatgericht

We spannen ons actief in het beste resultaat te behalen. Dit kan een passende vakman of vrouw zijn, maar ook een leerling die bij u het vak gaat leren. Tegenslagen maken ons sterker en we houden ons gezamenlijke doel voor ogen. We willen dat u meer dan tevreden bent met onze geleverde kwaliteit én doen er alles aan om onszelf te overtreffen.

Trendsettend

Trendsettend

Wij zetten de trend door buiten de gebaande kaders te denken. We pakken het net even anders aan. We staan open voor innoverende ideeën en voeren deze ook daadwerkelijk uit. Heeft u een trendsettend idee? Deel het en wie weet laten we u versteld staan.

Meld uw vacature aan

Top