9/10 - 28 beoordelingen

Elektromonteur

Een monteur elektrotechniek is een deskundige die elektrotechnische machines en apparaten installeert, onderhoudt of herstelt. Deze elektrotechnische apparatuur (in het Engels vaak ook devices genoemd) zit bijna overal in. Van voertuigen tot liften en van een lopende band in een fabriek tot de apparatuur voor het verwarmen of beveiligen van je huis. De werkzaamheden zijn dan ook heel divers en bestaan bijvoorbeeld uit het installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties en apparatuur. In bedrijf nemen van nieuwe systemen en installaties. Oplossen van storingen door het maken van analyses en uitvoeren van reparaties en modificaties. Uitvoeren van testprogramma’s. Bestellen van nieuwe onderdelen. Verwerken van reparaties, storingen en onderhoud in een logboek. Afhankelijk van de ervaring zullen je werkzaamheden variëren in het leiden, adviseren, uitvoeren of assisteren bij werkzaamheden. 

Elektromonteur nodig

Dus, u zoekt een elektromonteur? Dan bent u bij JobXion, hét uitzendbureau in de bouw & techniek, zeker aan het juiste adres. Wij voorzien onze klanten namelijk al sinds 2004 van o.a. elektromonteurs. De ene elektromonteur vacature is de andere natuurlijk niet. Dat begrijpen wij als geen ander. Maar of u nu op zoek ben naar een 1e elektromonteur, leerling elektromonteur, allround elektricien of bijvoorbeeld hulpmonteur of 2e elektromonteur, wij hebben een passende vakman voor u. 

Met JobXion samenwerken

Zodra u laat weten dat u een vacature voor elektromonteur heeft, gaan wij op zoek naar een passende kandidaat. De elektromonteur komt bij JobXion in dienst en u kunt zijn/haar vaardigheden inzetten op uw projecten. Of het nu voor een week is, voor een maand of voor een langere periode? Alles is mogelijk! Is er een echte klik tussen u en de elektromonteur en heeft u een plek om hem/haar vast in dienst te nemen? Dan kan dat! 

Werken als elektromonteur

Werken als elektromonteur is echt niet altijd en overal hetzelfde. Het specialisme kan liggen in installatie, het onderhouden, repareren en/of testen van elektrotechnische installaties en systemen bij verschillende bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan installatiebedrijven, woning- en utiliteitsbouw, industrie of andere elektrotechnische ondernemingen. Werken als elektromonteur kan bijvoorbeeld ook op groot nieuwbouwproject, waar meterkasten afgemonteerd worden. Of bij een beveiligingsbedrijf waar camera’s geïnstalleerd worden. U kunt het zo gek niet bedenken of JobXion heeft een elektromonteur die bij uw wensen en behoeften aansluit. 

Leerling elektromonteur

Ook als u openstaat voor een leerling elektromonteur, is JobXion de juiste keuze. Wij bieden namelijk een speciaal opleidingstraject aan, aan leerling elektromonteurs

We starten met een maand proeftijd. Deze maand gebruikt u om te bepalen of het vak van elektromonteur voor de leerling is weggelegd. Door deze proeftijd van 1 maand heeft u een goed beeld van de leerling en zijn/haar vaardigheden. Ondertussen krijgt de leerling uiteraard een professionele outfit & persoonlijke beschermingsmiddelen van ons. Heeft hij VCA nodig? Dan regelt JobXion dat. Is het geen succesvolle match tussen u en de leerling? Dan gaat JobXion op zoek naar een nieuwe passende leerling. 

Als het bevalt van beiden kanten, gaat het BBL-traject van start. Samen tekenen wij de leerwerkovereenkomst voor de duur van 1 jaar. Het enige wat we van u vragen is om een leermeester toe te wijzen aan de leerling. Dit is een ervaren vakman die de leerling alle fijne kneepjes van het vak leert. 

Wat krijgt u nog meer van ons

  • Een persoonlijke carrièrecoach die de leerling intensief begeleidt
  • De carrièrecoach helpt met het inschrijven op een passende school
  • Op verzoek komt de carrièrecoach langs op de werklocatie
  • De carrièrecoach zorgt voor een persoonlijk ontwikkelplan (POP)
  • JobXion verzorgt een POP map, samen werken we naar bepaalde (leer)doelen
  • Elke 3 maanden volgen evaluaties met u, de leerling, leermeesters, ouders/verzorgers en school 

Laat vandaag nog uw wensen weten, wij zitten er klaar voor! 

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Top