9/10 - 28 beoordelingen

Installatiemonteur

Onze installatiemonteurs installeren zowel eenvoudige als ingewikkelde werktuigkundige installaties en onderdelen daarvan. Denk aan gasinstallatie, rioleringen met beluchting, hemelwater afvoersystemen, warmte terug win-installaties (WTW systemen), CV installaties, verwarmings- en airconditioningssystemen en sanitaire voorzieningen. Vervolgens maken zij die installaties gebruiksklaar. Ze stellen besturingsprogramma’s in en regelen installaties in. Ze werken in woningen, nieuwbouw, flats en utiliteitsgebouwen zoals ziekenhuizen, kantoorgebouwen en scholen. Een installatiemonteur wordt ook wel een monteur woning, monteur woningbouw of monteur werktuigkundige installaties genoemd. 

Vacature installatiemonteur

Heeft u een installatiemonteur nodig? Dan bent u bij JobXion zeker aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring als uitzendbureau in de bouw & techniek, ontvangen wij doorlopend sollicitaties van installatiemonteurs. Van CV-monteurs tot onderhoudsmonteurs en van servicemonteurs tot loodgieters… wat je ook bedenkt, wij hebben een passende vakman voor u!

Met JobXion samenwerken

Zodra u uw vacature ofwel klantbehoefte heeft doorgegeven, gaan wij op zoek naar de juiste installatiemonteur. Deze installatiemonteur komt bij ons in dienst en u kunt zijn vakmanschap inzetten. Het kan via uitzendbasis, maar ook met een detacheringscontact. Als u aansluitende projecten heeft, is dat natuurlijk een perfecte oplossing! Is er sprake van een klik tussen u en de vakman? Dan kunt u de vakman overnemen na een bepaalde periode. Kortom, meld uw vacature voor installatiemonteurs aan JobXion, wij helpen u om deze vacature te vullen.  

Werken als installatiemonteur

Wij weten dat het werken als installatiemonteur niet altijd en overal hetzelfde is. De taken van een installatiemonteur zijn vaak heel verschillend. Zo kan het zijn dat er bijvoorbeeld verwarmingen aanlegt worden in een woning of een bedrijfspand. Maar ook het aanleggen van waterleidingen kan onder de verantwoording vallen. Gasleidingen behoren ook tot één van de onderdelen die een installatiemonteur kan aanleggen. Denk hier bijvoorbeeld aan een gasleiding in de keuken. Daarnaast komen installatiemonteurs ook vaak om de hoek bij het installeren en inrichten van een badkamer. Al het leidingwerk en aansluitwerk wordt uitgevoerd door de installatiemonteur. Alle bovenstaande werkzaamheden zijn nog maar een kleine greep van de taken van een installatiemonteur. Werken als installatiemonteur is gewoonweg geen dag hetzelfde. En precies dát maakt dit beroep zo leuk, toch?

Leerling installatiemonteur

Ook als u openstaat om een leerling installatiemonteur het vak te leren, bent u bij ons aan het juiste adres. Via social media en via samenwerkingen met scholen is ons netwerk groot en vinden we snel een passende leerling installatiemonteur voor u. We starten met een maand proeftijd. Deze maand gebruikt u om te bepalen of het vak van installatiemonteur weggelegd voor de leerling. Door deze proeftijd van 1 maand heeft u een goed beeld van de leerling en zijn vaardigheden.  Ondertussen heeft de leerling uiteraard een professionele outfit & persoonlijke beschermingsmiddelen van ons. Heeft de leerling VCA nodig? Dan regelt JobXion dat. Is het geen succesvolle match tussen u en de leerling? Dan gaat JobXion op zoek naar een nieuwe passende leerling installatiemonteur.  

Als het bevalt van beiden kanten, gaat het BBL-traject van start. Samen tekenen wij de leerwerkovereenkomst voor de duur van 1 jaar. Het enige wat we van u vragen is dat er een leermeester klaarstaat. Deze ervaren vakman zal de leerling alle fijne kneepjes van het vak leren. 

Wat krijg u nog meer van ons

  • Een persoonlijke carrièrecoach die de leerling intensief begeleidt
  • De carrièrecoach helpt de leerling met de inschrijving op een passende school
  • Op verzoek komt de carrièrecoach langs op de werklocatie
  • De carrièrecoach zorgt voor een persoonlijk ontwikkelplan (POP)
  • JobXion verzorgt een POP map, samen werken we naar bepaalde (leer)doelen
  • Elke 3 maanden volgen evaluaties met u, de leerling, leermeesters, ouders/verzorgers en school 

Laat ons weten waar u behoefte aan heeft. Wij zitten er klaar voor!

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Top