9/10 - 28 beoordelingen

Leerling elektromonteur

Onze leerling elektromonteurs zoeken een leerbedrijf. Wij betalen de opleiding én salaris. Zij werken 4 dagen per week voor u, leren het vak in de praktijk en ronden het BBL-traject succesvol af. Na deze succesvolle afronden (of al eerder) krijgt u de mogelijkheid de leerling over te nemen. Klinkt goed toch? 

Proeftijd

We starten met een maand proeftijd. Deze maand gebruiken we om te bepalen of de leerling bij uw bedrijf past. Door deze proeftijd van 1 maand heeft u een goed beeld van de leerling en zijn vaardigheden. Ondertussen heeft de leerling uiteraard een professionele outfit & persoonlijke beschermingsmiddelen. Heeft hij of zij VCA nodig? Dan regelt JobXion dat. Is het geen succesvolle match? Dan gaat JobXion op zoek naar een nieuwe leerling. 

Start

Als het bevalt van beiden kanten, gaat het BBL-traject van start. Voor de duur van 1 jaar wordt het contract getekend. Een BBL leerling gaat 1 dag per week naar school en werkt 4 dagen voor u. Vakgerichte (avond) cursussen behoren ook tot de mogelijkheden. We horen graag waar uw voorkeur naar uit gaat. Laat uw gegevens achter, we nemen snel contact met u op:  

We gebruiken je gegevens alleen om te communiceren over dit bericht.

JobXion jobcoaches techniek

Meld uw vacature aan

Top