9/10 - 28 beoordelingen
Veel doorgroeimogelijkheden

Snelle levering

Heldere communicatie

Heldere communicatie

Gereedschap in bruikleen

 Outfit, pbm's en gereedschap


Over JobXion

JobXion, hét uitzendbureau in de bouw&techniek

JobXion bestaat in 2019 al 14 jaar! Wij zijn hét uitzendbureau als het gaat om een passende carrière in de bouw en techniek. Oprichter en directeur André Schuijl: ‘In 2004 ben ik gestart met het uitwerken van het idee ‘JobXion’, een jaar later was ‘JobXion’ een feit. Dit was in de tijd dat er nog veel Duitse vakmensen in Nederland werkten en er nog geen sprake was van een crisis. Het was een bijzondere en enerverende tijd, waarin ik veel geleerd heb! Elke dag is een nieuw begin en elke dag is mijn doel dat u snel passende vakmensen geleverd krijgt én tevreden bent. We bemiddelen landelijk, ontzorgen én leveren een hoog serviceniveau. Het JobXion team leer ik hetzelfde te doen. Samen bouwen we aan de toekomst’.

JobXion biedt

Passende vakmensen voor de duur van uw behoefte. Wij willen u persoonlijk leren kennen, zodat wij weten wat u nodig heeft voor uw bedrijf. Nu en in de toekomst. Dan weten wij precies wat we moeten doen. Bemiddeling van passende vakmensen is waar we écht goed in zijn. We werken landelijk, waardoor wij voor elk project de juiste vakmensen kunnen leveren. Door korte lijnen met onze vakmensen en binnen ons team zijn we in staat deze professionals snel te leveren. Vakmensen worden, direct vanaf de eerste dag, mét gereedschap, kleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en vervoer geleverd. Ook voor kennisuitwisseling kunt u bij ons terecht. We waarderen u als klant en helpen u graag om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Vanaf onze kennismaking zijn wij eerlijk in wat u van ons kunt verwachten. Kunnen wij iets niet? Dan zeggen wij dat ook. Zo zijn wij. Eerlijk en oprecht. Wij zijn toegewijd en dit laten wij zien door enthousiast en met volle inzet op zoek te gaan naar de juiste vakman en u een onvergelijkbaar hoog serviceniveau te bieden. Tijdens de samenwerking staat loyaliteit van onze kant voorop en doen wij alles met de nodige zorg en aandacht. U bent van harte welkom bij ons en wij gaan graag voor een samenwerking met een lach.

Missie

In 2004 gestart en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie die niet meer weg te denken is uit de wereld van de bouw. Dag in dag uit zetten wij ons in voor de bouw en techniek wereld. Voor onze mensen. En ook voor onze klanten. JobXion heeft twee missies. De eerste is vakmensen een passende carrière aanbieden in de bouw en techniek. De tweede missie is passende vakmensen aanbieden aan bedrijven in de bouw en techniek. Dit doen wij al meer dan 14 jaar vol toewijding en met groot enthousiasme. 

JobXion belooft u

 • snelle levering passende vakmensen
 • landelijke dekking voor elk project en elke duur
 • ontzorging vanaf dag 1
 • tarief evenredig aan de kwaliteit
 • persoonlijk adviseur
 • een gaarantiedag, omdat we geloven in ons aanbod
 • professionele outfit, pbm's en gereedschap
 • goede bereikbaarheid; we staan voor u klaar
 • ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden
 • taalles en huisvesting voor EU personeel
 • Veiligheidsworkshops op locatie

Het JobXion team

Meld uw vacature aan

Top