9/10 - 28 beoordelingen

Taalles

Taalcursus uitzendkrachten

Onze Poolse uitzendkrachten bieden wij een Nederlandse taalcursus aan. Dit verloopt via de Taalschool waar twee enthousiaste NT2 docenten onze Poolse uitzendkrachten taalles geven. Allereerst wordt er gestart met een korte uitleg van de Poolse docente. Vervolgens wordt de stof geoefend net de Nederlandse docente. De combinatie van twee docenten met een verschillende achtergrond, zorgt ervoor dat de uitzendkrachten zich veilig voelen én tegelijkertijd zelfstandige taalgebruikers worden. De cursussen worden op meerdere niveaus aangeboden.

Groepscursus

JobXion heeft in samenwerking met de Taalschool abonnementen ontwikkelt. Het belang van gebruik van de Nederlandse taal op de bouw is namelijk groot. Heel groot. De uitzendkracht kan middels een abonnement intensief de Nederlandse taal leren. De groep bestaat uit maximaal 10 personen, waardoor er tijd en aandacht is voor elke individuele uitzendkracht. 7 uur per week komen deze onderwerpen aan bod:

  • Woordenschat (in het algemeen en bouw en techniek gerelateerd)
  • Grammatica
  • Luister, spreek, lees en schrijfles

Taalcursus voor uw uitzendkracht

Heeft uw uitzendkracht behoefte aan taalles, vertel het uw contactpersoon. Graag stemmen we samen af welke mogelijkheden er zijn. 

Meld uw vacature aan

Top