9/10 - 28 beoordelingen

Timmerbouw

Onze timmermannen bouwen, installeren en repareren vooral houten onderdelen. Hierbij werken ze met diverse gereedschappen. Zowel hand- als accugereedschap. Soms ontwerpen onze timmermannen zelf een constructie of laat hij of zij deze maken. Ze werken op basis van een tekening of ontwerp van iemand anders. We zetten onze timmermannen in op een bouwplaats waar nieuwbouwwoningen of bedrijfspanden worden gebouwd. Maar ook kunnen zij ingezet worden voor particulier werk. 

Tekort timmermannen

Het tekort aan timmermannen blijft onveranderd groot. Deze functie staat voor het tweede jaar op rij op nummer een van de meest gevraagde functies binnen de bouw. Dit blijkt uit de lijst van kansrijke beroepen in 2018 die de Randstad op 23 januari 2018 presenteerde. Op plaats twee en drie binnen de sector staat installatiemonteur en elektromonteur. In de bouw stromen namelijk, door de vergrijzing, ook veel oudere werknemers uit. Wij weten uit ervaring dat timmermannen een schaars goed zijn en doen er alles aan om ze te vinden en te binden. 


We gebruiken je gegevens alleen om te communiceren over dit bericht.

Timmerbranche

Onze oplossingen voor krapte

Om u passende vakmensen te kunnen leveren bieden wij verschillende oplossingen aan:

  • We steken tijd en geld steken in de werving van personeel. Onze website is vernieuwd, waardoor er makkelijker gesolliciteerd kan worden. We zijn aanwezig op social media en via het netwerk van onze team.
  • Naast Nederland werven wij ook in Europese landen. In Polen werken onze collega’s hard om Poolse vakmensen te werven. Maar Europa is groot, dus we benaderen ook andere landen om zo aan de vraag te voldoen: FLEX
  • We nemen deel aan onderwijsbeurzen door heel Nederland om de leerlingen te werven die aan het begin staan van hun carrière: NEXT
  • We bieden ook zij-instromers verschillende mogelijkheden, zodat zij van hun hobby hun droombaan kunnen maken. Mensen met twee rechterhanden kunnen we altijd gebruiken: NEXT
  • Ook statushouders die in land van herkomst ervaring hebben in de branche bieden wij een kans om in Nederland zich te ontwikkelen: NEXT
  • Wat wij, naast dit alles, doen is het aanbieden van goede arbeidsvoorwaarden. Hieronder vallen on andere het salaris, auto van de zaak en kwalitatief goede huisvesting voor Europese vakmensen. Maar ook opleidings,- en ontwikkelingsmogelijkheden (hard en softskills). Zo binden we onze vakmensen en gaan zij gemotiveerd voor u aan de slag! 

Timmerman nodig?

Bent u op zoek naar timmermannen voor uw project? Dan bent u bij JobXion, hét uitzendbureau in de bouw & techniek, aan het goede adres. Al sinds 2004 voorzien wij allerlei bedrijven aan passende timmermannen. Ze zetten graag alle timmermanservaring en skills in, bij u! Of u nu zoekt naar een werkplaatstimmerman, allround timmerman, leermeester timmerman of bijvoorbeeld een leerling timmerman… JobXion regelt het.

 Leerling timmerman

Juist vanwege het tekort, zetten wij ook in op leerling timmermannen. JobXion heeft een speciaal Werving, Selectie en Begeleidingstraject voor leerling timmermannen. Deze sluit aan op de bouw cao. Tijdens dit ontwikkeltraject zal de leerling 1 maand in dienst gaan bij JobXion, op uitzendbasis. Deze maand kunt u gebruiken om te bepalen of de leerling bij u en uw bedrijf past. De leerling krijgt uiteraard een  professionele outfit & persoonlijke beschermingsmiddelen van ons. Heeft hij of zij VCA nodig? Dan regelt JobXion dat. Is het geen succesvolle match tussen u en de leerling? Dan gaat JobXion op zoek naar een nieuwe leerling timmerman. 

Als het bevalt van beiden kanten, gaat de leerling rechtstreeks in dienst bij u. Samen sluiten we een contract af voor 40 weken (+/- 10 maanden), waarvoor u een vastgestelde fee per 4 weken betaald. U draagt zorg voor het betalen van het salaris, school en boekengeld en u zorgt eventueel voor gereedschap en vervoer. Ook verwachten we dat er een ervaren vakman wordt toegewezen aan de leerling, om de fijne kneepjes van het vak te leren. Wat krijgt u van ons? 

Diplomaroute timmerman

Ook de diplomaroute behoort tot de mogelijkheden. Dit is dé structurele oplossing voor voor persoonlijke ontwikkeling én extra capaciteit in de bouw en techniek! 

Timmermannen, u vindt ze bij JobXion

Bent u op zoek naar timmermannen? JobXion heeft ze. We gaan graag een persoonlijk gesprek met u aan om uw wensen en eisen door te nemen. Wij zijn er klaar voor. 

Meld uw vacature aan

Top