9/10 - 28 beoordelingen

Timmerman

Iedereen kan zich wel wat voorstellen bij het beroep van een timmerman. Maar wat doet een timmerman nou eigenlijk? Een timmerman bouwt, installeert en repareert vooral houten onderdelen. Hierbij werkt een timmerman met diverse gereedschappen. Zowel hand- als elektrisch gereedschap. Soms ontwerpt een timmerman ook zelf een constructie of laat hij of zij deze maken. Vaak werken timmermannen op basis van een tekening of ontwerp van iemand anders. Hij of zij kan werken op een bouwplaats waar nieuwbouwwoningen of bedrijfspanden worden gebouwd. Maar ook als timmerman die in opdracht van bedrijven of particulieren kasten, schuren en andere objecten (op maat) maakt, installeert of repareert. 

Op zoek naar een timmerman

Bent u op zoek naar een timmerman? Dan bent u bij JobXion, hét uitzendbureau in de bouw & techniek, aan het goede adres. Al sinds 2004 voorzien wij allerlei klanten aan passende timmerlieden. U heeft het vast gelezen… we zijn een uitzendbureau. Betekent dit dat wij alleen op uitzendbasis werken? Nee. Zeker niet. Ook een detacheringsovereenkomst behoort tot de mogelijkheden. 

Met JobXion samenwerken

Omdat wij al zo lang actief zijn in het uitzenden van bouw- en technisch personeel, weten onze timmermannen ons wel te vinden. Dat is dan ook de reden waarom we zoveel timmermannen beschikbaar hebben. Zodra u laat weten dat u een vacature heeft, gaan wij op zoek naar de juiste vakman voor uw specifieke wensen. Of u nu een aannemingsbedrijf, bouwbedrijf, timmerbedrijf of een particuliere bouwbedrijf heeft. JobXion staat voor u klaar. En door het hele land. Van Noord-Holland tot aan Limburg. 

Werken als timmerman

Werken als timmerman, is echt niet overal hetzelfde. Het beroep timmerman is echt heel veelzijdig. Zo kan het zijn dat de timmerman bouwwerken maakt, monteert of repareert. Meestal van hout, maar soms ook van kunststof, gips of zelfs metaal. Het kan zijn dat er iets totaal nieuws gebouwd wordt of aan de slag gaat op een gigantisch renovatieproject. Werken als timmerman staat gelijk aan werken in een veelzijdig beroep met allerlei mogelijkheden dus. 

Leerling timmerman

Ook als u openstaat voor een leerling timmerman, ben u bij JobXion aan het juiste adres. JobXion heeft namelijk een speciaal leerling timmerman ontwikkeltraject. Tijdens dit ontwikkeltraject werkt de leerling 1 maand voor JobXion. Deze maand gebruikt u om te bepalen of het vak van timmerman is weggelegd voor de leerling. Door deze proeftijd van 1 maand heeft u een goed beeld van de leerling en zijn vaardigheden. Ondertussen krijgt de leerling uiteraard een  professionele outfit & persoonlijke beschermingsmiddelen van ons. Heeft hij VCA nodig? Dan regelt JobXion dat. Is het geen succesvolle match tussen u en de leerling? Dan gaat JobXion op zoek naar een nieuwe passende leerling. 

Als het bevalt van beiden kanten, gaat de leerling, na de proeftijd, rechtstreeks in dienst bij u als erkend leerbedrijf. We tekenen samen een contract en dan start het ontwikkeltraject. U zorgt ervoor dat er een leermeester klaarstaat. Dit is een ervaren vakman die de leerling alle fijne kneepjes van het vak leert. 

Wat krijgt u van ons

  • Een persoonlijke carrièrecoach die de leerling intensief begeleidt
  • De carrièrecoach helpt de leerling met inschrijving op een passende school
  • Op verzoek komt de carrièrecoach langs op de werklocatie
  • De carrièrecoach zorgt voor een persoonlijk ontwikkelplan (POP)
  • JobXion verzorgt een POP map, samen werken we naar bepaalde (leer)doelen
  • Elke 3 maanden volgen evaluaties met u, de leerling, leermeesters, ouders/verzorgers en school 

Overtuigd? Laat uw wensen weten en wij gaan op zoek!

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Top