9/10 - 28 beoordelingen

Wat is een zij-instromer?

Een zij-instromer is iemand die de overstap maakt naar een andere functie. Deze functie valt meestal binnen een vakgebied waar hij/zij (nog) geen ervaring in heeft of opleiding voor afgerond heeft. Maar dit vak wel graag wil leren en uitoefenen.

JobXion, bemiddelingsorganisatie zij-instroom

Omdat wij bij JobXion geloven dat als je maar wilt en doorzet, je altijd een vak kunt leren, stimuleren wij zij-instromers in de bouw. Kortom, oefent iemand nu een vak uit waarin hij of zij zichzelf niet thuis voelt? Of wil hij of zij het roer helemaal omgooien? Dan bieden wij een zij-instroom traject aan. 

Waarom JobXion open staat om zij-instromers in dienst te nemen

Simpelweg om het feit dat er een gigantische krapte is op de arbeidsmarkt als we kijken naar goed en gedegen bouwpersoneel. Zo blijkt er, volgens het Economisch Instituut voor de Bouw (EIBin 2018 alleen al een tekort te zijn van 55.000 medewerkers per maand in de bouw. Kortom, werk aan de winkel en tijd voor actie. 

Daarnaast zijn wij bij JobXion gek van ons vak. Door onze jarenlange ervaring in de bouwwereld hebben wij een ongekend enthousiasme voor de bouw opgebouwd. Dit enthousiasme en onze vakkennis samen zorgen ervoor dat wij ook anderen willen enthousiasmeren voor de mooie bouwwereld. Van niets maken onze vakmensen iets.

Waarom zij instromers voor JobXion kiezen?

Wij bieden persoonlijke, échte begeleiding, oprechte interesse en werk dat écht past. Voeg hier eerlijkheid en een transparante manier van werken aan toe en het plaatje is compleet. We weten heel goed wat onze zij-instromers verwachten, willen en kunnen. Alleen zó kunnen we een passend zij-instroom traject opstellen. Het doel is om dat de zij-instromer zichzelf kan ontwikkelen tot een ware professional in de bouw en techniek. 

Tekort aan personeel bouw en techniek

Wilt u ook het tekort aanpakken, samen met ons? Staat u open voor zij-instromers en biedt u ze de mogelijkheid om het vak in de praktijk te leren? Top! Samen bouwen we aan de toekomst: NEXT

Meld uw vacature aan

Top